Navodila

Namestitev programa

Program morate najprej prenesti z naše spletne strani: kliknite tukaj za prenos. Po končanem prenosu zaženite namestitev - ime datoteke z namestitvijo, ki ste jo pravkar prenesli, je "upn-namestitev". Če vam sistem javi, da je Windows zaščitil vaš računalnik in vam ne pusti namestitve, sledite tem navodilom (kliknite tukaj).
Po namestitvi lahko program zaženete iz namizja ali menija start.

 

Nakup licence

Licenco naročite tako, da najprej namestite program, nato odprete meni Pomoč Registracija. Odpre se okno za naročilo licence, kjer izpolnite obrazec in kliknete gumb "Pošlji naročilo!". Prosimo, vpišite pravilne podatke, saj bo račun izdan na te podatke, licenco pa vam bomo poslali na vpisan e-poštni naslov.

V kratkem (ponavadi nekaj minut, izjemoma naslednji dan) boste po e-pošti na vpisani naslov prejeli ponudbo za licenco. Takoj, ko ponudbo poravnate, vam bomo po e-pošti poslali vašo licenco ter račun.

Ko prejmete licenco, odprite program Blagajna, odprite meni Pomoč Registracija in izberite drugi zavihek, "Registracija". Tukaj točno prepišite podatke, kot so navedeni na licenci, ki ste jo prejeli - naziv in licenčno šifro. Prosimo, pazite na velike/male črke in vse druge znake. Kliknite gumb "Registriraj" in če ste pravilno vpisali podatke, je vaš program uspešno licenciran.

Mimogrede, program lahko preizkusite tudi brez licence - delujejo vse funkcije, le da se na izpisu prikazuje demo tekst.

 

Podaljšanje licence

Približno mesec dni pred iztekom licence vam pošljemo ponudbo za podaljšanje. Takoj po plačilu vam pošljemo račun in novo licenco, ki pa se vam je podaljšala avtomatično, vam ni potrebno storiti ničesar.

Licenca se podaljša od datuma poteka, zato vam ni treba čakati s plačilom na zadnji dan.

Avtorske pravice (Copyright) © 2008 - 2021 Alinet računalniške storitve.